Pre mužov

Cítiš, že vzťah so ženou, ktorú si miloval už nefunguje, už Ťa nenapĺňa. Už to medzi Vami neprúdi tak ako kedysi, keď ste sa nevedeli nabažiť jeden druhého. Nechápeš čo Tá tvoja partnerka vlastne chce, nerozumieš jej. Veď jej dávaš všetko čo môžeš, čo dokážeš dať. Vidíš čoraz viac chýb, ktoré má a ktoré si tam predtým nevidel.

Ona sa chce s Tebou rozprávať, lebo aj ona cíti, že to nie je také ako predtým. Chce aby si jej odhalil tajomstvá svojej duše. Ale sú to voje tajomstvá a Tvoje bolesti, ktoré nechceš nikomu ukázať ani svojej vyvolenej. Brániš sa odhalenie tak ako sa dá. Útočíš, lebo je to najlepšia obrana.

Túžiš znovu cítiť jej lásku. Túžiš byť znova prijímaný svojou ženou, ale máš okolo seba múr. Sám si ho vystaval, aby Ťa nič nezranilo. Veď si silný muž a robíš to čo sa od Teba očakáva. Nemôžeš si dovoliť byť slabý a zraniteľný.

Partner nám ukazuje zrkadlo.

Tie bolesti a zranenia bránia láske, aby mohli prúdiť. Tvoja partnerka intuitívne cíti, že bolesti Tvoje a j jej bolesti je potrebné vyliečiť.  Vie, že spolu to zvládnete, preto sa chce rozprávať. Chce otvoriť rany aby hnis mohol vytiecť.  Túži, aby ste bolesti a zranenia s láskou uzdravili.

Teraz sa treba vrátiť k sebe, k svojmu vnútru. Kde si sa naučil, že lásku si musíš vybojovať?  Kedy si sa naučil, že si musíš okolo seba postaviť múr?  Ako si sa naučil, že lásku Ti je povinná dať v prvom rade žena?

Bol si ešte malý chlapec, keď si videl „lásku“ rodičov a povedal si sám sebe, že Ty to budeš mať vo svojom vzťahu lepšie, že urobíš všetko pre to aby si bol šťastný a milovaný. Robíš  všetko najlepšie ako vieš, ale láska neprúdi.

Pozri sa na seba a prijmi sa takého aký  si a začni sa milovať. Dávaj si lásku a s láskou začni rozoberať múr, ktorý si postavil. Múr Ťa síce chráni pred zranením, ale láska cez múr prúdiť nemôže.

Láska Ti pomôže vyliečiť bolesti a ublíženia.

Postav sa každé ráno aj večer pred zrkadlo a povedz si „Ľúbim Ťa u celého srdca“. Uvedom si, že svojou láskou zvyšuješ hodnotu celého sveta. Dôveruj sebe a budú Ti dôverovať aj iní ľudia. Hlavne tu buď vždy sám pre seba.

Keď budeš milovať sám seba, budeš milovať partnerku a budeš mať viac rád iných  ľudí. Vtedy budeš vedieť ako žiť, aby si žil šťastný a radostný život.

S láskou Lenka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *